viernes, 24 de octubre de 2008

Salvem el casc antic us vol informar de totes les iniciatives dutes a terme

Des de Salvem el Casc Antic creiem important donar a conèixer totes les accions que estem duent a terme per tal de mantenir i millorar el nostre casc històric.
Som un grup de veïns de diferents edats i ideologies polítiques que, de manera cívica i ciutadana, volem salvar el que considerem els darrers valors que té el nostre poble, Bellvei.
Bellvei és un municipi que ha sofert un gran creixement urbanístic i en els darrers anys, aquest creixement també està afectant el casc antic. Apareixen blocs de pisos, cases amb façana d'obra vista allà on hi havia cases pairals, masies o cases de poble. Estem d'acord en què cal progrès, però no es pot fer de qualsevol manera ni a qualsevol preu.
Així com altres pobles de la comarca han apostat per mantenir l'estructura del seu nucli històric, o engeguen polítiques per millorar els barris, Bellvei no compta amb cap llei de protecció del patrimoni històric ni amb unes normes subsidiàries que mantinguin l'esperit del poble.

El nostre objectiu és conservar el casc antic i tenir unes normes subsidiàries i un pla general digne per un poble com Bellvei. I ho fem pels nostres avis, pares, per nosaltres i pels que vinguin demà.
Salvem el casc antic! Ens cal el suport de tots.

No hay comentarios: